Grøn rosmarin
eventkokkens logo
  • Hjem
  • Lokaler
  • Mad ud af huset
  • Temaaftener
  • Vinsalg
  • Selskaber i huset
  • Jul og Nytår
  • Kontakt
  • responsiv menu
  • Hjem
  • Lokaler
  • Mad ud af huset
  • Temaaftener
  • Vinsalg
  • Selskaber i huset
  • Jul og Nytår
  • Kontakt
  • responsiv menu

Mad ud af huset

Vi har herunder sammensat forskellige menuer, men har I specifikke ønsker, klarer vi naturligvis også det.

Mad ud af huset

  • Alle forretter og supper serveres med hjemmebagte italienske landstykker og smør
    Min. 12 kuverter

    Vedr. alle buffeter
    Min. 20 kuverter - under min. antal + 10 %
    Dog min. 15 personer

    Levering i 6710 V / 6715 N    100,-
    Levering i 6700 / 6705 Ø       150,-

    Ved levering i andre postnumre aftales prisen særskilt.

    Alt service leveres rengjort retur til Guldager Forsamlingshus dagen efter levering.
    Ved ikke rengjort service pålægges gebyr på 300,-
    Betaling ved levering
    Helligdagstillæg +25,- pr. kuvert

Forret

Vesterhavsterrine i noritang garneret med røget laks og friske krydderurter 68,-
hertil sprøde salater og tomatdressing
Tarteletter 50,-
med høns i asparges
Hønsesalat på ananas 48,-
Hønsesalat på ananas
Antipastafad 70,-
med italienske pølser, lufttørret skinke og syltede grøntsager

Hovedret

Kalvesteg stegt som vildt 125,-
med brunede og hvide kartofler, waldorfsalat, tyttebærmousse, ½ æbler med gele samt flødevildtsauce
Gammeldaws oksesteg 130,-
med friske grøntsager, sukkerglaserede løg, tyttebær og hjemmesyltet agurkesalat hvide kartofler samt kraftig oksestegssauce
Grillet sprængt kalkunbryst 130,-
med spidskommenpulver, rodfrugtesaute´, urtebearnaise og urtebagte kartofler
Helstegt oksefilet 188,-
med flødesvampesauce, friske grøntsager og urtebagte kartofler
Grillet kalveryg 200,-
med årstidens tilbehør eller efter aftale med kokkene
Grillet svinefilet 150,-
med paprikaflødesauce, friske grøntsager og stegte kartofler med friske krydderurter

Desserter

Enghavegårdostetallerken 85,-
med 5 sl. oste serveret med rødvinskogte nødder samt oliven
Verdens bedste citronfromage 40,-
med lind flødeskum
Islagkage 50,-
med 2 sl. is, anrettet på nøddebund
Brownies 50,-
med valnødder og tykt chokoladeovertræk serveret med vaniljeis
FRISK frugtsalat 55,-
med luftig nøddeskum

Ta' Selv Borde

  • Italiensk buffet
    Carpaccio med ruccola, pinjekerner samt parmesan
    Italienske salamier og skinke med syltede grøntsager
    Grillet oksefilet med salat og dressing
    Unghanebryst i tomatsauce
    Marineret pastasalat med soltørrede tomater og oliven
    Små stegte kartofler med frisk timian
    3 slags modne italienske oste med druer og oliven
    Panna cotta med frugtcoulis
    Friskbagt italiensk brød, smør og oliventapenade 

    Tilkøb:
    Kanin i Chianti   25,-
    Grillede lammekroner med rosmarin  30,-
    Panzanella (Brødsalat)  10,-
    Vitello tornado  15,-
    Tiramisu  15,-

Pris pr. person 280,-

  • Surprise buffet 

    Efter konceptet: Vi bestemmer – du betaler

    2 forretter
    2 hovedretter med tilbehør salat/kartofler
    2 desserter

Pris pr. person 200,-

  • Tøsegodter
    Rillette med spæde salater
    Spinatpuder serveret med røget norsk laks
    Pastasalat med grillet pebermarinade
    Sennepsstegt skinkeculotte med marineret perlebygsalat
    Letsprængt kalkunbryst med krydderstegte kartofler og sauce
    Stor salatwok med dressing
    3 slags "tøsekager": Æblemazarin, appelsin/mandelkage og brownies
    Hjemmebagt italiensk brød og smør

Pris pr. person 250,-

  • Noget for enhver
    Indbagt laks i urtefars og butterdej med dressing
    Marineret kyllingesalat med rodfrugter og urter
    Letsprængt kalkunbryst marineret i østerssauce og sesam
    Kalveculotter med cremesauce
    2 slags spændende salater med dressing
    Urtebagte kartofler
    Panna cotta med æblekompot
    Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. person 235,-

  • Mandebuffet
    Fiskefad med salat og urtedressing
    Italiensk kogt krydderskinke (kold) med syltede artiskokker og løg i balsamico
    Krydderstegt svinefilet med urteflødekartofler
    Helstegt oksecuvette med fedtkant, hertil cremesauce
    Salatwok med dressing
    3 slags landoste med druer og oliven
    Kagefad med tre slags kage
    Hjemmebagte italienske landstykker og smør

Pris pr. person 285,-

  • Den lette

    Grøntsagstærte med bacon
    Vesterhavstimabler med sennepscreme
    Kyllingebryst i flødesovs
    Frikadeller med urtebagte kartofler
    Stor salatwok med dressing
    Brownies med chokoladeovertræk
    Friskbagte italienske landstykker med smør

Pris pr. person 175,-

Reception

  • Vesterhavs stå buffet

    Rugbrødschips med urtecreme og Rømø-rejer
    Vesterhavstimbaler med bakskuld og tomatmayonnaise
    Fanø-skinke sprøde hvedecroutoner
    2 slags salamier fra Slagter Christiansen på Fanø
    2 slags oste fra Enghavegård
    Eventkokkens søde chokoladedrømme
    Friskbagte landstykker
    Økologisk smør fra Naturmælk

Pris pr. person 150,-

  • Stå buffet 1

    Røget laks rullet om agurkestave
    Andeterrine med grillet/syltet piment
    Små krydderfrikadeller i tomatsvøb
    Scampirejer med hvidløg og cherrytomater
    Oksesteaks med soltørrede oliven
    3 slags ostesnacks med druer
    Verdens bedste brownies med tykt chokoladeovertræk

Pris pr. person 135,-

  • Stå buffet 2

    Kyllingekøller i østerssauce og sesam
    Grissini omviklet med parmaskinke 
    Grillede artiskokker med italiensk salami
    Butterdejsskaller med andelevermousse
    Skinke rullet om bønner og bagt med pesto
    Lammeboller på spyd med soltørrede tomater
    2 slags ostesnacks med druer

Pris pr. person 125,-

  • Stå buffet 3

    Kanapéer med parmaskinke toppet med oliven og cherrytomater
    Kyllingesvampeterriner med grillede artiskokker
    Chilisandwich smurt med aioli og lagt med italiensk salami
    Spæd pastasalat med tern af Norsk røget laks samt diverse friske krydderurter
    3 slags ostehapsere af modne oste med druer
    Små italienske landstykker med rosmarin og oliven
    Verdens bedste brownies med tykt chokoladeovertræk og valnødder

Pris pr. person 130,-

  • Ståbuffet: Running dinner   (Kun hos Guldager Forsamlingshus)

    Vi lave alle retter efterhånden, som de bliver taget fra buffeten. Retterne laves i samråd med jer og vores kok.
    Prisen starter fra kr. 90,- for en enkelt ret, og herefter + kr. 10,- for hver ret, der tilvælges.
    Alle buffeter er beregnet ud fra min. 75 personer, tillæg under min. 15%.

    • Alt service leveres rengjort retur til Guldager Forsamlingshus dagen efter levering hvis ikke andet er aftalt
    • Helligdagstillæg + 25,- pr. couvert
Grøn rosmarin
Lilleroj i kokketøj med armene overkors Frost i kokketøj med armene overkors

Bestilling

75460668 / 28441503 / eventkokken@mail.dk

Senest udmelding 1 uge før arrangementet

Eventkokkens logo i hvid
  • Telefon:
  • (+45) 28 44 15 03
  • Email:
  • eventkokken@mail.dk
  • Adresse:
  • Guldagervej 72
  • 6710 Esbjerg V
  • cirkelformet Facebook logo i sort/hvid

Copyright © 2016 Eventkokken & Guldager forsamlingshus. All rights reserved

Se kontrolrapport Elite smiley
↑