Alle forretter og supper serveres med hjemmebagte italienske landstykker og smør
Min. 12 kuverter
Vedr. alle buffeter
Min. 20 kuverter - under min. antal + 10 %
Dog min. 15 personer
Levering i 6710 V / 6715 N 100,-
Levering i 6700 / 6705 Ø 150,-
Ved levering i andre postnumre aftales prisen særskilt.
Alt service leveres rengjort retur til Guldager Forsamlingshus dagen efter levering.
Ved ikke rengjort service pålægges gebyr på 300,-
Betaling ved levering
Helligdagstillæg +25,- pr. kuvert
Vesterhavsterrine i noritang garneret med røget laks og friske krydderurter | 68,- |
hertil sprøde salater og tomatdressing | |
Tarteletter | 50,- |
med høns i asparges | |
Hønsesalat på ananas | 48,- |
Hønsesalat på ananas | |
Antipastafad | 70,- |
med italienske pølser, lufttørret skinke og syltede grøntsager |
Kalvesteg stegt som vildt | 125,- |
med brunede og hvide kartofler, waldorfsalat, tyttebærmousse, ½ æbler med gele samt flødevildtsauce | |
Gammeldaws oksesteg | 130,- |
med friske grøntsager, sukkerglaserede løg, tyttebær og hjemmesyltet agurkesalat hvide kartofler samt kraftig oksestegssauce | |
Grillet sprængt kalkunbryst | 130,- |
med spidskommenpulver, rodfrugtesaute´, urtebearnaise og urtebagte kartofler | |
Helstegt oksefilet | 188,- |
med flødesvampesauce, friske grøntsager og urtebagte kartofler | |
Grillet kalveryg | 200,- |
med årstidens tilbehør eller efter aftale med kokkene | |
Grillet svinefilet | 150,- |
med paprikaflødesauce, friske grøntsager og stegte kartofler med friske krydderurter |
Enghavegårdostetallerken | 85,- |
med 5 sl. oste serveret med rødvinskogte nødder samt oliven | |
Verdens bedste citronfromage | 40,- |
med lind flødeskum | |
Islagkage | 50,- |
med 2 sl. is, anrettet på nøddebund | |
Brownies | 50,- |
med valnødder og tykt chokoladeovertræk serveret med vaniljeis | |
FRISK frugtsalat | 55,- |
med luftig nøddeskum |
Italiensk buffet
Carpaccio med ruccola, pinjekerner samt parmesan
Italienske salamier og skinke med syltede grøntsager
Grillet oksefilet med salat og dressing
Unghanebryst i tomatsauce
Marineret pastasalat med soltørrede tomater og oliven
Små stegte kartofler med frisk timian
3 slags modne italienske oste med druer og oliven
Panna cotta med frugtcoulis
Friskbagt italiensk brød, smør og oliventapenade
Tilkøb:
Kanin i Chianti 25,-
Grillede lammekroner med rosmarin 30,-
Panzanella (Brødsalat) 10,-
Vitello tornado 15,-
Tiramisu 15,-
Pris pr. person | 280,- |
Surprise buffet
Efter konceptet: Vi bestemmer – du betaler
2 forretter
2 hovedretter med tilbehør salat/kartofler
2 desserter
Pris pr. person | 200,- |
Tøsegodter
Rillette med spæde salater
Spinatpuder serveret med røget norsk laks
Pastasalat med grillet pebermarinade
Sennepsstegt skinkeculotte med marineret perlebygsalat
Letsprængt kalkunbryst med krydderstegte kartofler og sauce
Stor salatwok med dressing
3 slags "tøsekager": Æblemazarin, appelsin/mandelkage og brownies
Hjemmebagt italiensk brød og smør
Pris pr. person | 250,- |
Noget for enhver
Indbagt laks i urtefars og butterdej med dressing
Marineret kyllingesalat med rodfrugter og urter
Letsprængt kalkunbryst marineret i østerssauce og sesam
Kalveculotter med cremesauce
2 slags spændende salater med dressing
Urtebagte kartofler
Panna cotta med æblekompot
Hjemmebagt brød og smør
Pris pr. person | 235,- |
Mandebuffet
Fiskefad med salat og urtedressing
Italiensk kogt krydderskinke (kold) med syltede artiskokker og løg i balsamico
Krydderstegt svinefilet med urteflødekartofler
Helstegt oksecuvette med fedtkant, hertil cremesauce
Salatwok med dressing
3 slags landoste med druer og oliven
Kagefad med tre slags kage
Hjemmebagte italienske landstykker og smør
Pris pr. person | 285,- |
Den lette
Grøntsagstærte med bacon
Vesterhavstimabler med sennepscreme
Kyllingebryst i flødesovs
Frikadeller med urtebagte kartofler
Stor salatwok med dressing
Brownies med chokoladeovertræk
Friskbagte italienske landstykker med smør
Pris pr. person | 175,- |
Vesterhavs stå buffet
Rugbrødschips med urtecreme og Rømø-rejer
Vesterhavstimbaler med bakskuld og tomatmayonnaise
Fanø-skinke sprøde hvedecroutoner
2 slags salamier fra Slagter Christiansen på Fanø
2 slags oste fra Enghavegård
Eventkokkens søde chokoladedrømme
Friskbagte landstykker
Økologisk smør fra Naturmælk
Pris pr. person | 150,- |
Stå buffet 1
Røget laks rullet om agurkestave
Andeterrine med grillet/syltet piment
Små krydderfrikadeller i tomatsvøb
Scampirejer med hvidløg og cherrytomater
Oksesteaks med soltørrede oliven
3 slags ostesnacks med druer
Verdens bedste brownies med tykt chokoladeovertræk
Pris pr. person | 135,- |
Stå buffet 2
Kyllingekøller i østerssauce og sesam
Grissini omviklet med parmaskinke
Grillede artiskokker med italiensk salami
Butterdejsskaller med andelevermousse
Skinke rullet om bønner og bagt med pesto
Lammeboller på spyd med soltørrede tomater
2 slags ostesnacks med druer
Pris pr. person | 125,- |
Stå buffet 3
Kanapéer med parmaskinke toppet med oliven og cherrytomater
Kyllingesvampeterriner med grillede artiskokker
Chilisandwich smurt med aioli og lagt med italiensk salami
Spæd pastasalat med tern af Norsk røget laks samt diverse friske krydderurter
3 slags ostehapsere af modne oste med druer
Små italienske landstykker med rosmarin og oliven
Verdens bedste brownies med tykt chokoladeovertræk og valnødder
Pris pr. person | 130,- |
Ståbuffet: Running dinner (Kun hos Guldager Forsamlingshus)
Vi lave alle retter efterhånden, som de bliver taget fra buffeten. Retterne laves i samråd med jer og vores kok.
Prisen starter fra kr. 90,- for en enkelt ret, og herefter + kr. 10,- for hver ret, der tilvælges.
Alle buffeter er beregnet ud fra min. 75 personer, tillæg under min. 15%.